28 oktober 2007

Nieuw recept: Parmigiana di melanzane


Parmigiana di melanzane is een ovengerecht met auberbine uit Sicilië.
Je vindt het recept hier: Parmigiana di melanzane

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat was dat ontzettend lekker !

Altijd een hekel gehad aan volgezogen aub. met olie.
De tip om te grillen sprak mij direkt aan.
Uiteindelijk weinig werk in de voorbereidingen en een groot succes bij de mee eters.

Ik blijf je blog volgen.

Succes, AnneX

vincent zei

Goedendag

Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

Met vriendelijke groeten

Vincent

http://nl.petitchef.com